Cel mai bun bitter suedez din plante, tratamentul naturist cu cele mai mari beneficii. Descopera reteta originala a bitterului suedez, contraindicatiile si beneficiile lui
Cel mai bun Bitterul suedez nu este altceva decat, un elixir pe baza de plante, cunoscut pentru proprietatile sale digestive si medicinale. Bitterul este realizat dintr-un amestec de plante amare, precum radacina de gentiana, coaja de portocala amara si angelica, toate infuzate in alcool. Printre cele mai apreciate beneficii ale bitterului, recunoastem capacitatea sa de a stimula digestia, de a ameliora balonarea si indigestia si de a intari sistemul imunitar.
Cel mai bun Bitter suedez: reteta din 40 de plante casa Albut
In compozitia acestui Bitter suedez se regasesc nu mai putin de 40 de plante medicinale aflate in sinergie. La casa de ceaiuri Albut, am realizat cea mai buna reteta de bitter suedez, reteta studiata de bunicii si strabunicii nostri. Astfel, efectul terapeutic este unul ridicat si efectele se vor vedea inca de la primele administrari. Iata care sunt principalele plante pentru tratament pe care le folosim si proprietatile acestora! Din motive bine intelese nuputem publica reteta integral! Bitterul nostru este un excelent liant in lupta cu spandiloza cervicala
- Macese – fructe – Cynosbati fructus: au proprietati antioxidante, antiinflamatorii si imunostimulatoare.
- Ghintura – Gentiana lutea: stimuleaza digestia si apetitul, amelioreaza problemele digestive, precum balonarea si indigestia.
- Urzica – frunze si tulpina – Urticae herba: are proprietati diuretice si antiinflamatoare, fiind folosita si pentru detoxifierea organismului, tratarea alergiilor si ameliorarea durerilor articulare.
- Fenicul – Foeniculum vulgare: ajuta la digestie, reduce balonarea si flatulenta si are proprietati expectorante.
- Mesteacan – frunze – Betulae folium: are efect diuretic si detoxifiant, contribuind si la ameliorarea afectiunilor renale si reumatismale.
- Anason – Pimpinella anisum: stimuleaza digestia, reduce flatulenta si are proprietati expectorante si antispasmodice.
- Papadie – tulpina si frunze – Taraxaci herba: detoxifica ficatul, stimuleaza secretia biliara si are proprietati diuretice.
- Pedicuta – Lycopodium clavatum: are proprietati diuretice si antiinflamatoare, fiind folosita pentru tratarea afectiunilor renale si ale vezicii urinare.
- Soc – flori – Sambuci flos: florile au proprietati diuretice si sudorifice.
- Pufulita – Epilobium parviflorum: este cunoscuta pentru proprietatile sale antiinflamatoare si astringente, fiind folosita in tratarea afectiunilor prostatei si vezicii urinare.
- Tei – flori – Tilliae flos: efect calmant, sedativ si antispasmodic.
- Sovarf – Origanum vulgare: are proprietati antiseptice, antispasmodice si digestive.
- Musetel – flori – Chamomillae flos: are efect antiinflamator, antiseptic si calmant, fiind folosit in tratamentul problemelor digestive, inflamatiilor si insomniei.
- Cimbrisor – Thymus serpillum: Cimbrisorul are proprietati antiseptice, antispasmodice si expectorante.
- Cicoare – Cichorii herba: stimuleaza digestia si detoxifierea ficatului, avand efect diuretic si antiinflamator.
- Turita mare – Agrimonia eupatoria: are proprietati astringente, antiinflamatoare si hepatoprotectoare.
- Anghinare – Cynarae folium: stimuleaza secretia biliara, ajuta la digestie si detoxifierea ficatului.
- Paducel – Crataegus monogyna: imbunatateste circulatia sangelui, reduce tensiunea arteriala si are efect calmant asupra sistemului nervos.
- Traista ciobanului – Bursae pastoris herba: are proprietati hemostatice si astringente, fiind folosita pentru oprirea sangerarilor si in afectiuni menstruale.
- Coada calului – Equisetum arvense: are efect diuretic si remineralizant.
- Coada soricelului – Achillea millefolium: are proprietati antiinflamatoare, astringente si hemostatice.
- Trei frati patati – Viola tricoloris: planta are efect depurativ si antiinflamator, fiind folositi in tratarea afectiunilor pielii, cum ar fi eczema si acneea.
- Țintaura – Centaurium erythraea: stimuleaza digestia si apetitul, avand proprietati tonice si antiinflamatoare, benefica in tratarea problemelor digestive.
- Dragaica – Galium verum: are efect diuretic si depurativ.
- Sunatoare – Hypericum perforatum: are proprietati antidepresive, antiinflamatoare si antiseptice.
- Patlagina – Plantago major: are proprietati antiinflamatoare si expectorante.
Descopera cel mai bun bitter suedez realizat de fitoterapeutul Remus Albut
Pret cu Discount
Bitter ardelenesc 40 plante naturale
Indicatii terapeutice: afectiuni respiratorii: tuse, bronsita, pneumonie(adjuvant), afectiuni digestive: reflux gastroesofagian, indigestie, balonare, afectiuni ginecologice: leucoree, amenoree, dereglari de ciclu menstrual, afectiuni alergice: guturai, rinita alergica, sinuzita
Cel mai bun Bitter suedez: tratament naturist cu picaturi din muntii Bihorului
Cu plante culese din muntii Bihorului, am realizat in laboratorul nostru, cel mai puternic bitter suedez certificat IBA ideal si in cazurile de tuse seaca dar si ca tratament pentru durere in gat. De retinut, este faptul ca la casa de ceaiuri Albut, produsele noastre Nu sunt realizate automatizat sau in linii de productie. Fiecare produs este efectuat manual fie ca este vorba despre siropuri naturiste, creme din plante, tincturi sau ceaiuri. Inclusiv acest bitter este facut cu sudoare si multa atentie de aceea si rezultatele sale sunt din cele mai apreciate.
Avand in vedere proprietatile plantelor incluse in acest bitter suedez, se poate spune ca este un adevarat tonic pentru organism. Ca poate fi folosit cu succes in aproape orice problema de sanatate.
In functie de afectiune, poate fi folosit extern sau intern. Pentru a-l folosi extern, trebuie sa pui bitter pe un tampon din vata si apoi sa aplici direct pe pielea unsa in prealabil cu o alifie de galbenele. Doar pe gingie, in caz de abces dentar, se poate aplica bitterul ca atare, fara alifia de galbenele.
Intern, bitterul se poate folosi ca tratament pentru urmatoarele afectiuni:
- afectiuni ale aparatului respirator, in special pentru tuse si bronsita si ca adjuvant in pneumonie
- afectiuni ale aparatului digestiv: balonare, indigestie, reflux
- afectiuni ale aparatului reproducator: dereglari ale ciclului menstrual, amenoree sau leucoree
- afectiuni ale pielii: eczme, dermatita atopica, pitiriazis versicolor, arsuri
- afectiuni cu fond alergic: rinita alergica, sinuzita, guturai
- surmenaj, oboseala fizica si psihica.
- Ideal in eliminarea toxinelor
Ca tratament extern, bitterul suedez se poate folosi pentru urmatoarele afectiuni:
- arsuri superficiale
- fisuri anale
- sinuzita (frontala si maxilara)
- hemoroizi
- abces dentar
- echimoze.
Cel mai bun Bitter suedez: beneficii enorme nebanuite
Beneficiile celui mai bun bitter suedez sunt numeroase. Datorita ingredientelor atent alese, acesta are efect nu doar asupra fizicului, ci si asupra psihicului.
Astfel, daca simti oboseala continua, daca ai stari pe care nu le intelegi sau daca ai o perioada stresanta sau epuizanta din punct de vedere psihic, acest bitter suedez va avea efect energizant si tonifiant asupra sistemului nervos. Iti va reda confortul psihic si echilibru emotional.
De asemenea, bitterul suedez este recunoscut drept tonic general, ce ajuta la armonizarea functiilor vitale pentru organism. Avand in vedere ca ajuta si la detoxifierea organismului de tot felul de reziduuri, toxine si ca purifica sangele. Te vei simti mult mai bine si energic.
Daca te confrunti cu excesul de apa in corp, daca ai secretii nazale care nu trec sau daca ai tuse care pare sa nu aiba o cauza anume, acest bitter suedez te ajuta sa le elimini.
Totodata, datorita ingredientelor, bitterul are capacitatea de a corecta carentele de vitamine si minerale si de a intari imunitatea naturala a organismului.
Pe scurt, beneficiile acestui bitter suedez sunt:
- detoxifiant
- depurativ
- antiinflamator natural
- analgezic
- energizant
- tonic al sistemului nervos
- cardiotonic
- revitalizant.
Cel mai bun Bitter suedez: contraindicatii, cand sa nu folosesti bitterul
Desi acest bitter suedez este extrem de apreciat si de eficient, trebuie sa mentionam ca exista si anumite contraindicatii. In primul rand, persoanele cu ulcer gastric, gastrita sau alte afectiuni gastrointestinale severe ar trebui sa evite utilizarea acestuia.
Femeile insarcinate sau care alapteaza ar trebui sa consulte un medic inainte de a-l folosi, intrucat anumite plante din compozitie pot fi interzise in sarcina si alaptare.
De asemenea, bitterul suedez poate interactiona cu anumite medicamente, asa ca este important sa discuti cu medicul tau pentru a vedea daca ti se potriveste.
Foarte important! Consumul excesiv poate duce la reactii adverse precum greata si diaree.
Acestea fiind spuse, daca iti doresti un tonic general pentru organismul tau si daca vrei sa te simti revitalizat, alege cel mai bun bitter suedez realizat la casa de ceaiuri Albut!
Sursa foto:
1) freepic