Cel mai bun medicament pentru paraziti intestinali: Tincturi din plante medicinale ghintura si leurda, obtinute prin macerare, elimina parazitii localizati la nivelul sistemului digestiv
Cel mai bun medicament pentru paraziti intestinali este tinctura de ghintura si tinctura de leurda, doua remedii naturale care lupta impotriva parazitilor intestinali si Helicobater Pylori care dau simptome precum: durere abdominala si dureri de stomac, diaree sau constipatie, balonare, stare de greata si mancarimi anale.
Din articol
Leacurile batranesti pentru paraziti intestinali si tratamente naturiste precum ceaiurile de ghimbir, cimbrisor, soc, pelin, dar si usturoiul si semintele de dovleac ajuta la eliminarea parazitilor si detoxifierea organanismului.
Ce sunt parazitii intestinali?

Parazitii intestinali sunt organismele care pot trai in intestinele noastre, dar si in stomac sau alte parti ale sistemului digestiv si conduc la probleme abdonimale, varsaturi, ameteala, balonare, flatulenta, diaree, constipatie. In cazuri mai rare, prezenta parazitilor poate avea ca efecte secundare tuse seaca, febra, frisoane, ulcer.
Paraziti intestinali sunt:
- Giardia lamblia – provoaca diaree si balonare
- Entamoeba histolytica – provoaca diaree cu sange si dureri abdominale
- Cryptosporidium – provoaca diaree severa, febra si dureri de stomac
- Enterobius vermicularis (oxiuri) – provoaca mancarimi in zona anala, in special pe timpul noptii
- Ascaris lumbricoides (viermi rotunzi) – provoaca blocaje intestinale si alte probleme digestive
- Taenia (tenia) – provoaca pierdere in greutate, dureri abdominale si probleme digestive
- Ancilostomi – provoaca anemie si oboseala severa
Cel mai bun medicament pentru paraziti intestinali din plante naturiste
Cel mai bun medicament pentru paraziti intestinali din plante naturiste este tinctura de ghintura si tinctura de leurda, ambele putand crea conditii nefavorabile bacteriilor si parazitilor din intestine.
Cum elimini parazitii intestinali cu tinctura de ghintura
Fiind cel mai bun medicament pentru paraziti intestinali, tinctura de ghintura ajuta la eliminarea parazitilor din intestine prin faptul ca le creeaza acestora, precum si bacteriilor gastro-intestinale, conditii nefavorabile de dezvoltare.
Tinctura de ghintura este un produs 100% natural, sub forma de extract hidroalcoolic de ghintura. Puternic stimulent al secretiilor salivare si gastrice, antihelmintic, coleretic-colagog, antipiretic si antimalaric, tinctura de ghintura este recomandata si in caz de gastrita hipoacida, colita, litiaza biliara, diaree, paraziti intestinali.
Tinctura ghintura stimulant hepato biliar
Indicatii terapeutice: gastrita hipoacida, tulburari dispetice, anorexie, stari de debilitate la copii, diskinezie biliara, helmintiaze, maladii febrile(inclusiv malarie), colite, litiaza biliare, diaree, paraziti intestinali
Tinctura ghintura contribuie la:
- stimuleaza functiile hepato-biliare
- imbunatateste functia hepatica si activitatea ficatului
- favorizeaza digestia si drenarea bilei
- functionarea normala a ficatului
- creeaza conditii nefavorabile parazitilor si bacteriilor gastro-intestinale, ajutand la eliminarea acestora
Mod de administrare:
Se poate consuma simpla, cate o lingura de tinctura de ghintura de 3 ori/zi, inainte de fiecare masa cu 30 de minute.
Se poate consuma diluata in ceai digestiv, ceai hepato-biliar sau ceai pentru afectiuni ale colonului. Ceaiul trebuie sa fie fierbinte, astfel incat alcoolul sa se elimine.
In caz de dureri de burta sau de stomac in timpul noptii sau dupa masa, se mai poate suplimenta cu cate o lingura de tinctura de ghintura simpla, din doua in doua ore. Preventiv, se poate lua cate o lingura de tinctura, pe stomacul gol, in fiecare dimineata.
Chiar daca este cel mai bun medicament pentru paraziti intestinali, este nevoie de consecventa pentru a vedea rezultate. Tomai de aceea, tratamentul cu tinctura de ghintura se urmeaza pe o perioada de 1-5 luni.
Cum elimini parazitii intestinali cu tinctura de leurda
Vorbim si despre cum poti sa elimini parazitii intestinali cu tinctura de leurda, un alt cel mai bun medicament pentru paraziti intestinali, extract hidroalcoolic de leurda (Allium ursinum) si-un produs 100% natural.
Tinctura de leurda este un puternic detoxifiant, tonic, antiagregant plachetar, depurativ, hipotensor, hipocolesterolemiant, imunostimulator si are capacitatea de a inhiba activitatea virusurilor gripale. Are puternice efecte terapeutice asupra digestiei, sistemului imunitar si sistemului endocrin.
Tinctura leurda tratament colesterol
Indicatii terapeutice: tromboflebita, trombozele in general, aterosleroza, boli cardiace asociate unor valori mari ale colesterolului, hipertensiune arteriala, reumatism, boli dermatologice, acnee, paraziti intestinali
Tinctura leurda contribuie la:
- mentinerea in valori normale a colesterolului din sange
- fluidificarea sangelui
- mentinerea tensiunii arteriale in valori normale
- eliminarea parazitilor intestinali
Mod de administrare:
Se consuma 1 lingurita de 3-4 ori/zi, diluata in apa sau in ceai depurativ.
Paraziti intestinali simptome
Cele mai des intalnite simptome paraziti intestinali atat la copii, cat si la adulti, sunt:
- diaree frecventa, care nu este cauzata de alte boli inflamatorii cunoscute
- dureri abdominale frecvente
- flatulenta
- greata si varsaturi frecvente
- alte tulburari digestive
- pierdere anormala in greutate, chiar si fara modificari ale dietei sau ale activitatii fizice
- oboseala si slabiciune
- stare generala de rau
- mancarime anala si productie excesiva de mucus
- fragmente ciudate in scaun, de culoare albicioasa, de lungime considerabila
- sange in scaun
- prezenta viermilor in scaun
- probleme urogenitale
Alte simptome paraziti intestinali pe care nu trebuie sa le neglijezi:
- tuse uscata
- probleme cu respiratia
- febra
- anemie
- eruptii cutanate
- ulcer
- frisoane
- dureri de cap
- transpiratii nocturne
Cel mai bun medicament pentru paraziti intestinali cu produse naturiste
Mai jos vei regasi cateva exemple de cel mai bun medicament pentru paraziti intestinali cu produse naturiste, cateva tratamente si recomandari de leacuri batranesti pentru paraziti intestinali.
Consumul de usturoi crud dimineata, pe stomacul gol
Cel mai bun medicament pentru paraziti intestinali inca de pe vremea bunicilor, usturoiul ramane un remediu natural eficient care poate lupta cu parazitii intestinali. Acesta are puternice proprietati antiparazitare la fel ca leurda si poate fi consumat crud sau sub forma de ceai.
Recomandam un catel de usturoi in fiecare dimineata, pe stomacul gol, sau chiar doi. Totodata, poti consuma ceai de usturoi, care se prepara din apa si 2-3 catei de usturoi taiati felii, care se lasa sa fiarba putin, dupa care ceaiul se consuma caldut.
Consumul de seminte de dovleac crude
Cel mai bun medicament pentru paraziti intestinali, intrucat semintele de dovleac au puterea de a paraliza parazitii intestinali si a-i face mai usor de eliminat. Recomandam cate 50-100 g de seminte de dovleac crude pe zi sau pasta de seminte de dovleac, care se poate combina cu mierea de albine pentru un gust mai placut si un efect impotriva parazitilor mai potentat.
Semintele se pot consuma ca alunele sau se pot adauga in salate, macina si pune in paine.
Consumul de ceai de pelin si ceai de soc
Cel mai bun medicament pentru paraziti intestinali sub forma de ceai este ceaiul de pelin si ceaiul de soc. Pelinul ajuta la combaterea diferitelor tipuri de paraziti intestinali, iar socul are proprietati laxative care ajuta la eliminarea mai eficienta a parazitilor din intestine.
La o cana de apa fierbinte, se foloseste o lingura de frunze/flori de pelin, se lasa la infuzat 10-15 minute, se consuma o cana de ceai de pelin/zi.
La o cana de apa fierbinte, se foloseste o lingurita de fructe de soc, se lasa la infuzat, se consuma cate o cana de ceai de soc de 1-2 ori/zi.
Consumul de ceai de cimbrisor si ceai de ghimbir
Ceaiul de cimbrisor si ceaiul de ghimbir pot fi, de asemenea, considerate cel mai bun medicament pentru paraziti intestinali. Cimbrisorul ajuta la combaterea parazitilor intestinali. Ceaiul de cimbrisor se prepara dintr-o cana de apa calda si o lingurita de cimbrisor uscat. Se consuma o cana de ceai de 2-3 ori/zi.
Ghimbirul nu doar ca ajuta la combaterea parazitilor intestinali, ci sustine si sanatatea digestiva. Ceaiul de ghimbir se prepara prin fierberea catorva felii de ghimbir in apa, dupa care se poate consuma de 2-3 ori/zi.
Consumul de otet de mere
La fel ca alte remedii naturiste pe baza de plante, si otetul de mere este cel mai bun medicament pentru paraziti intestinali. Acesta poate crea conditii nefavorabile de trai parazitilor intestinali si ajuta la eliminarea mai rapida a acestora.
1-2 lingurite de otet de mere se dilueaza intr-o pahar de apa si se consuma de 2 ori/zi.
Concluzie

Parazitii intestinali sunt organisme care pot trai in sistemul digestiv, stomac sau intestine, si sunt foarte usor de contactat. Acestia pot fi contactati prin consumul de fructe si legume nespalate, carne infestata si negatita corespunzator, contact cu fecalele animalelor sau a altor persoane infestate, consum de apa nefiltrata.
Ca simptome paraziti intestinali putem enumera: dureri de burta, dureri de stomac, probleme digestive ca diareea sau constipatia, crampe abdominal, senzatie de greata, voma, mancarimi in jurul anusului. Totodata, putem vorbi despre stare generala de rau, oboseala, in unele cazuri anemie. Tusea seaca la adulti si copii, problemele respiratorii, pierderea extrema in greutate, frisoanele, febra pot fi alte simptome paraziti intestinali pe care nu trebuie sa le neglijezi.
Ce poti sa faci ca sa previi infestarea cu paraziti intestinali este sa te speli pe maini de fiecare data dupa ce folosesti baia si inainte de a manca, sa speli fructele si legumele corespunzator, sa gatesti carnea bine, sa stai cat mai departe de fecalele animalelor contaminate sau, in cazul in care ai copii, sa ai grija cu acestia.
Usturoiul, cimbrisorul, socul, ghimbirul, pelinul sunt plante naturiste care te poti ajuta sa scapi de paraziti intestinali. Totodata, poti apela la cel mai bun medicament pentru paraziti intestinali din plante medicinale care este tinctura de ghintura si tinctura de leurda.
Intrebari si Raspunsuri Frecvente
Cum se transmit parazitii intestinali?
Parazitii intestinali se transmit prin consumul de apa contaminata, fructe, legume, carne contaminata, contact cu fecale, contact cu animale care au paraziti intestinali.
Cum se pot preveni parazitii intestinali?
Parazitii intestinali pot fi preveniti cu ajutorul catorva metode de preventie eficiente ca: spalatul pe maini dupa ce ai fost la toaleta, consumul de apa filtrata, spalarea fructelor si legumelor inainte de a le consuma, gatirea carnii corespunzator, evitarea contactului cu fecalele animalelor.
Care sunt efectele parazitilor intestinali?
Efectele parazitilor intestinali sunt: dureri abdominale, diaree sau constipatie, balonare, oboseala, pierdere in greutate inexplicabila, mancarimi anale.
Care este cel mai bun medicament pentru paraziti intestinali din plante?
Cel mai bun medicament pentru paraziti intestinali din plante este tinctura de leurda si tinctura de ghintura, ambele putand ajuta la eliminarea parazilor intestinali in decursul catorva luni, in functie de gravitate.